Strateško planiranje u okviru partnerskog projekta s Centrom Sirius

Strateško planiranje u okviru partnerskog projekta s Centrom Sirius

U okviru projekta “Osnaživanje udruga udomitelja za djecu” u novom uredu Centra za civilne inicijative održan je prvi sastanak strateškog planiranja Foruma za kvalitetno udomiteljstvo djece na kojem su sudjelovali predstavnici udruga članica i to: Nada iz Ivanca, Zipka iz Varaždina, Zagrljaj iz Vukovara, Oaza iz Rovinja, Veliko srce iz Čazme, Damdom iz Rijeke, Toplo srce iz Velike Gorice te udruga udomitelja djece Međimurja.
Sudionici su vrlo produktivno izradili PEST i GAP analizu te viziju Foruma, a na idućem sastanku će članice u cijelosti izraditi i prezentirati trogodišnji Strateški plan.

Projekt “Osnaživanje udruga udomitelja za djecu” provodi se od siječnja 2015. do veljače 2016., a financira se iz sredstava EU – Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je Sirius – Centar za psihološko savjetovanje, edukaciju i istraživanje, a partneri uz Centar za civilne inicijative su Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece i Udruga udomitelja djece i odraslih osoba “Veliko srce” iz Čazme.

Više informacija o projektu možete pronaći na stranicama nositelja projekta, Centra Sirius.

 

Dodajte komentar

Vaša adresa neće biti vidljiva. Polja označena zvjezdicom * su obavezna.