Udruga

CCI

Centar za civilne inicijative (CCI) je hrvatska, nevladina, neprofitna organizacija osnovana 1998. godine kao odgovor na povećanu potrebu za razvojem zajednica manjih urbanih i ruralnih zajednica središnje i sjeverne Hrvatske, posebno onih u kojima se odvijao poslijeratni povratak stanovništva.

Upis udruge u Registar udruga Republike Hrvatske izvršen je od Ministarstva uprave 16. srpnja 1998. godine pod registarskim brojem 00000981.

Naš rad obuhvaća područje Republike Hrvatske.

Najviše tijelo udruge je Skupština koja se sastaje jednom u dvije godine i čine je svi članovi udruge.

Trajanje mandata predsjednika/ce udruge je 4 godine.

STATUT

Statut Centra za civile inicijative

POLITIKA KVALITETE

Centar za civilne incijative (CCI) je organizacija prepoznata u društvu po težnji za stalnim poboljšanjem u pružanju usluga i organizacijskom razvoju što podupire i naš slogan: Uvijek na strani aktivnih.

Korisnicima naših usluga mi smo pristupačni, efikasni i stručni. U našim uredima vlada ugodna i poticajna radna atmosfera kao rezultat pravilno raspodijeljenih odgovornosti i usmjerenosti na učinkovito upravljanje procesima donošenja odluka i upravljanja kvalitetom prema standardima norme ISO 9001.

Naši partneri prepoznaju nas kao korektne i ažurne u obavljanju svog dijela posla. Promičemo pluralizam mišljenja i uvažavamo različitosti u idejama i mišljenjima.

Prema članovima udruge smo transparentni i pozivajući – svaki član udruge dobrodošao je da svojim prijedlozima i aktivizmom podiže kvalitetu našeg djelovanja.

Zagreb, 21.03.2014.

MISIJA UDRUGE

Poticati građane na sudjelovanje u razvoju njihovih zajednica.

VIZIJA  UDRUGE

Zdravi pojedinci, zdrave zajednice!

STRATEGIJA

Strategija 2020.-2022. Operativni i financijski plan 2022.

DJELATNICI

Djelujemo u dva ureda: Zagreb i Petrinja.

Djelatnici:

  • Adriana Stanivuk
  • Mirela Despotović
  • Mitra Polak

SAVJETNICI

Prof. Lee Staples, predavač na Školi Socijalnog rada Sveučilišta u Bostonu u Americi, stručnjak za područje razvoja zajednice u urbanim prostorima.

Nevenka Trbović, dipl.iur., stručnjakinja za pravni okvir djelovanja organizacija civilnoga društva

POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Nove objave

Kategorije

POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Program regionalnog razvoja civilnoga društva