Okrugli stol o školskim vrtovima u organizaciji CCI-a i O.A.ZA.-e

Potkraj mjeseca, 28. ožujka 2017. godine, Udruge O.A.ZA. – Održiva Alterntiva ZAjednici i Centar za civilne inicijative pripremaju okrugli stol na kojemu će se otvoriti šira rasprava, a nadamo se i pokrenuti promjene u odnosu prema školskim vrtovima i propisima povezanima s njima, o čemu je već bilo riječi na tribini ‘Pogled izbliza’, koju smo potkraj 2016. godine organizirali u Galeriji Pikto u sklopu programa E-misija.

Uz ravnatelje i djelatnike škola, na ovom okruglom stolu sudjelovat će predstavnici Ministarstava znanosti i obrazovanja, Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo, a nadamo se da će nam se pridružiti i predstavnici Agencije za odgoj i obrazovanje, kao i Ministarstva zdravstva, odnosno Sanitarne inspekcije, budući da je konzumacija hrane iz vrtova detektirana kao jedan od najvećih problema funkcioniranja školskih vrtova s vrlo nejasnim zakonodavnim okvirom, odnosno načinom kako poštovati zakonske odredbe i ostvariti osnovni edukativne ciljeve zbog kojih se vrtovi i formiraju.

Rasprava će se održati u Osnovnoj školi Zapruđe, na adresi Meštrovićev trg 8a, Zagreb u utorak, 28. ožujka 2017. godine od 15 do 17 sati.

Više informacija i detaljniji program možete pronaći na stranicama programa E-misija.

- Mirela Despotović
POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Nove objave

Kategorije

POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Program regionalnog razvoja civilnoga društva