Trenutak sa mnom: Edukacija o volonterstvu i kreativna radionica

U Karlovcu su u sklopu projekta “Trenutak sa mnom – Uključujem se jer sam informiran(a)” održane edukacija o volonterstvu za karlovačke volontere koji su se uključili u projektne aktivnosti, a također za ostale zainteresirane osobe treće životne dobi, održana je prigodna kreativna radionica u kojoj su izrađivani uskrni ukrasni vijenčići te suveniri karlovačke Zvijezde koji će biti darovani za predstojeće blagdane.

U idućoj kreativnoj radionici obojat ćemo i lakirati napravljene ukrase, a također nastojati napraviti još neke zgodne darove koji će sigurno završiti u pravim rukama i biti dar od srca.

Kroz projekt “Trenutak sa mnom – Uključujem se jer sam informiran(a)” nositelj projekta, Centar za civilne inicijative i partneri, Agencija lokalne demokracije Sisak i Savez za pravedno društvo u 4 hrvatska grada – Zagreb, Karlovac, Sisak i Bjelovar kroz 12 mjeseci  provode aktivnosti, kojima se nastoji kroz osnivanje lokalnih Klubova 60+ pokazati da organizacije civilnoga društva mogu uspješno pokrenuti i održati program zaštite i brige za svoje starije sugrađane kao oblik izvaninstitucijske usluge.

Više o projektu možete pronaći ovdje, a također pratiti u medijskim objavama putem Tv4r Karlovac te na njihovim društvenim mrežama.

- Mirela Despotović
POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Nove objave

Kategorije

POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Program regionalnog razvoja civilnoga društva