CCI s partnerima razvija brend ZdravKA

U sklopu projekta “Partnerstvo za promjene i razvoj na lokalnom tržištu rada”, kojemu je nositelj Ženska grupa Korak iz Karlovaca, a partneri Centar za civilne inicijative, Grad Karlovac, Hrvatski zavod za zapošljavanje, LAG Vallis Colapis, EKOP Udruga proizvođača ekoloških proizvoda i Prirodoslovna škola Karlovac stvoren je prepoznatljivi brend poljoprivrednih proizvoda Karlovačke županije – “ZdravKa” – kojim se će lokalni proizvođači predstaviti svoje proizvode na tržištu.

Brend je osmišljen u sklopu projekta, a u čitav je proces, osim angažiranih stručnjaka, bilo uključeno lokalno stanovništvo koje je sudjelovalo u odabiru slogana “S naših rijeka, brda i dola do vašeg stola” te vizualnog identiteta brenda, kako bi poljoprivredni proizvodi Karlovačke županije bili prepoznatljivi na tržištu svojom kvalitetom.

U četvrtak, 14. travnja 2015. g., u uredu CCI-a u Karlovcu naša je kolegica iz karlovačkog ureda, Anita Ivković, organizirala sastanak na kojem su predstavnici proizvođača, odnosno obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, članovi udruge EKOP – proizvođači koji svojim proizvodima obogaćuju novi brend – dogovorili prvo šire predstavljanje brenda.

Na sastanku su sudjelovali OPG Kovačević, OPG Jelača, OPG Brnardić, OPG Kovač Tomislav i OPG Prpić te su prihvatili ideju da predstave svoje OPG-ove i proizvode na “Danima otvorenih vrata udruga” u organizaciji Centra za civilne inicijative pa nam u Zagreb stiže med, propolis, matična mliječ, svježe voće, orasi, kolači i kruh od oraha, svježe jagode, džem od jagoda, svježi sir i vrhnje i razna vrste sira.

Predstavljanje je planirano 29. svibnja 2015. godine u našem zagrebačkom uredu u Ulici grada Mainza 24, a više informacija i pozive objavit ćemo na našim internetskim i Facebook stranicama, kao i na stranicama Dana otvorenih vrata udruga u organizaciji Ureda za udruge. Dođite nam, uživajte u finim domaćim proizvodima i podržite nastojanja lokalnih proizvođača Karlovačke županije da svojim radom i trudom budu obogaćenje na tržištu preplavljenom stranim proizvodima često upitne kvalitete.

- Mirela Despotović
POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Nove objave

Kategorije

POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Program regionalnog razvoja civilnoga društva