Zelenica: Radionica izrade vrtnog jezerca i obilazak biodinamičkog imanja

Zelenica – Platforma za zelenu razmjenu poziva sve zainteresirane na radionicu izrade vrtnog jezerca – samoodrživog eko-sustava koji preslikavamo iz prirode, a koji se može višestruko uklopiti u dizajn vašeg imanja ili okoliša te ono može služiti za navodnjavanje, odvod suvišnih voda, mjesto vrlo visoke bioraznolikosti kao stanište za mnoge korisne kukce, biljke i životinje, kao prirodni regulator mikroklime na vašem imanju, mjesto za uzgoj vodenog jestivog bilja i razne druge slojeve eko-sustava.
Pridružite nam se i naučite kako posve prirodnom metodom, bez umjetnih materijala i folija, napraviti jezerce prilagođeno potrebama u vašem okruženju.
Radionica će se održati na OPG Dodig, imanju koje djeluje po načelima biodinamičkoga uzgoja, te ćete imati priliku vidjeti osnove principa biodinamike u primjerima na imanju kroz stručni obilazak.

Radionica će se održati u nedjelju, 10.4.2016. godine, od 10 do 18 sati na imanju OPG Dodig, a zbog ograničenog broja obavezna je prijava, najkasnije do petka, 8.4.2016. godine na e-mail info@zelenica.org (obavezno navesti ime i prezime, broj telefona i e-mail).

Radionica je za polaznike besplatna, a bit će osiguran obrok za sve sudionike. Preporuča se ponijeti rezervnu odjeću i obuću za radove, a dobrodošli su i svi alati koje imate, a potrebni su za iskopavanje.

Kako nam je bilo na radionici/radnoj akciji, najbolje se vidi na slikama.

- Mirela Despotović
POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Nove objave

Kategorije

POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Program regionalnog razvoja civilnoga društva