Tjedan pozitivne energije u Karlovcu

Centar za civilne inicijative, u sklopu projekta “Trenutak sa mnom” koji podržava RWE, u Karlovcu od 25. do 29.10.2016. organizira Tjedan pozitivne energije i mnoštvo aktivnosti za Karlovčane “zlatne”, treće dobi.

Aktivnosti započinju u utorak predavanjem o nutricionističkim aspektima zdravog življenja, a potom je organiziran besplatan zdravi ručak za sve posjetitelje te poslije toga zabava uz bingo. Srijedu je obilježena predavanje o povijesti karlovačke Zvijezde te obilaskom stare gradske jezgre, dok je četvrtak posvećen brizi o zdravlju, uz predstavljanje brošure s receptima, jelovnikom i savjetima za zdravu prehranu, a potom i predavanje o nordijskom hodanju uz potvrđivanje naučenog nordijskim hodanjem uz stručno vodstvo. Petak se bavi pitanjem sigurnosti i samoobrane, koji su se pokazali kao važna točka za ljude treće dobi, koji su često mete napada i prijevara. MUP Karlovac stoga priprema predavanje i podjelu letaka s uputama važnima za samozaštitu od napada i prijevara. Potom je organizirano predavanje i praktična radionica vještina i tehnika samoobrane za osobe treće životne dobi.

Posljednji dan ovog Tjedna pozitivne energije posvećen je stručnom predavanju o načinima kako se nositi s djecom i unucima, a potom će se okupljeni moći zabaviti uz vježbanje streličarstva te koncert.

Aktivnosti su organizirane u suradnji s Dnevnim boravkom Zlatni Karlovčani velikog srca, Gradskim društvom Crvenog križa Karlovac, Crvenim križom Slunj, Klubom umirovljenika Karlovac, udrugom Dark-o Kwan, MUPom Karlovac i drugim stručnjacima na polju psihologije, nutricionizma i drugih polja kojima se može potaknuti aktivno starenje.

 

  • Utorak, 25.10.2016.
- Mirela Despotović
POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Nove objave

Kategorije

POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Program regionalnog razvoja civilnoga društva