Predstavili smo se na dva sajma s programom za osobe treće životne dobi

Centar za civilne inicijative predstavio je svoj program I dalje aktivni u sklopu kojega provodi više projekata za osobe treće životne dobi – Trenutak samnom, Iskustvo života – Moja mladost za aktivnu starost, Družionica na Gazi) na dvije sajmene prigode: Gerontološkom tulumu i Sajmu udruga Karlovac.

Gerontološki tulum se održao u petak, 29.10.2017. godine u zagrebačkom parku Zrinjevac, gdje se okupilo mnoštvo aktivnih osoba ‘zlatne dobi’, organizacija civilnoga društva koje okupljaju ili su im korisnici osobe treće životne dobi te institucija te drugih subjekata koje podupiru kvalitetno i što bogatije starenje naših sugrađana.

Drugo događanje je Sajam udruga Karlovac 2017., koji je održan na šetnici u centru Karlovca u subotu, 30.9.2017., a CCI u tom gradu također provodi projekti Družionica na Gazi i Trenutak sa mnom, pa je i sadržaj našega štanda bio prepun rukotvorina izrađenih u sklopu Družionice, a putem ručno izrađenih ‘vizitki’ su predstavljene sve aktivnosti koje su obuhvaćene svakodnevnim druženjem u Družionici: računarstvo, novinarska sekcija, kreativne radionice, društvene igre, vježbanje i mnogo drugih zanimljivih i korisnih aktivnosti.

Na oba sajma smo nastojali predstaviti program i aktivnosti predstavnicima lokalnih i državnih vlasti, pa su nam tako štand posjetili zagrebački i karlovački gradonačelnici, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, predstavnici mjesne samouprave i drugi.

Gerontološki tulum Zagreb

Sajam udruga Karlovac

- Mirela Despotović
POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Nove objave

Kategorije

POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Program regionalnog razvoja civilnoga društva