Pozivamo vas da potpišete Deklaraciju za djecu! Novija objava CCI organizira druženje sa... Starija objava "Što nam govore mala...

Pozivamo vas da potpišete Deklaraciju za djecu!

Pozivamo vas da svojim potpisom podržite Deklaraciju za djecu, kojom se u 7 zemalja s područja Zapadnog Balkana i Europske unije želi promovirati važnost učenja poštivanja različitosti i kulture mira od najranije dobi kroz predškolski odgoj i obrazovanje, a ostvaruje se to u aktivnostima četverogodišnjeg projekta financiranog sredstvima Europske unije pod nazivom Partnerstvo za prihvaćanje i suradnju kroz predškolski odgoj i obrazovanje u Europi – PRECEDE.

Deklaraciju su sastavili stručnjaci za predškolski odgoj i obrazovanje iz PRECEDE mreže s namjerom da se u široj javnosti podigne svijest o važnosti ove teme, osobito u želji da se djeluje na one koji imaju mogućnost izravno djelovati u društvu – utjecajem na javno mnijenje, ali i javne politike.

Deklaraciju smo uputili na elektroničke adrese 36 političkih stranaka u Republici Hrvatskoj i 9 zastupnika Hrvatske u Europskom parlamentu, a potpisima je svoje usmjerenje prema poštivanju različitosti i kulturi mira potvrdilo njih 15-ak, uključujući, uz političke stranke, i jedno sindikalno udruženje te više organizacija civilnoga društva.

Pozivamo i Vas da potpišete Deklaraciju za djecu kako bismo zajedno potvrdili da želimo živjeti u društvu u kojemu su različitosti bogatstvo, a ne prepreka razvoja.

Potpisanu Deklaraciju možete skenirati i poslati mailom na: ured@cci.hr,  faksirati na broj +385 1 4819 516 ili poslati poštom na adresu: Centar za civilne inicijative, Ulica grada Mainza 24, 10000 Zagreb. Obavijest o potpisnicima bit će objavljena na našoj web stranici krajem studenoga 2016.

Molimo vas također da podijelite ovu informaciju svojim komunikacijskim kanalima i na društvenim mrežama.

Više informacija o projektu je na  www.cci.hr te Facebook stranici PRECEDE Croatia i CCI Hrvatska.

[button color=”info” link=”https://cci.hr/wp-content/uploads/2016/08/PRECEDE-Deklaracija-za-djecu.pdf” size=”default” target=”_self” block=”false”]”Deklaracija za djecu” (za ispis)[/button]

 

[button color=”info” link=”https://cci.hr/wp-content/uploads/2016/08/PRECEDE-tekst-deklaracije-o-djeci.pdf” size=”default” target=”_self” block=”false”]O “Deklaraciji za djecu” (0 do 8 godina)[/button]

 

Dodajte komentar

Vaša adresa neće biti vidljiva. Polja označena zvjezdicom * su obavezna.