Pozivamo vas da potpišete Deklaraciju za djecu!

Pozivamo vas da svojim potpisom podržite Deklaraciju za djecu, kojom se u 7 zemalja s područja Zapadnog Balkana i Europske unije želi promovirati važnost učenja poštivanja različitosti i kulture mira od najranije dobi kroz predškolski odgoj i obrazovanje, a ostvaruje se to u aktivnostima četverogodišnjeg projekta financiranog sredstvima Europske unije pod nazivom Partnerstvo za prihvaćanje i suradnju kroz predškolski odgoj i obrazovanje u Europi – PRECEDE.

Deklaraciju su sastavili stručnjaci za predškolski odgoj i obrazovanje iz PRECEDE mreže s namjerom da se u široj javnosti podigne svijest o važnosti ove teme, osobito u želji da se djeluje na one koji imaju mogućnost izravno djelovati u društvu – utjecajem na javno mnijenje, ali i javne politike.

Deklaraciju smo uputili na elektroničke adrese 36 političkih stranaka u Republici Hrvatskoj i 9 zastupnika Hrvatske u Europskom parlamentu, a potpisima je svoje usmjerenje prema poštivanju različitosti i kulturi mira potvrdilo njih 15-ak, uključujući, uz političke stranke, i jedno sindikalno udruženje te više organizacija civilnoga društva.

Pozivamo i Vas da potpišete Deklaraciju za djecu kako bismo zajedno potvrdili da želimo živjeti u društvu u kojemu su različitosti bogatstvo, a ne prepreka razvoja.

Potpisanu Deklaraciju možete skenirati i poslati mailom na: ured@cci.hr,  faksirati na broj +385 1 4819 516 ili poslati poštom na adresu: Centar za civilne inicijative, Ulica grada Mainza 24, 10000 Zagreb. Obavijest o potpisnicima bit će objavljena na našoj web stranici krajem studenoga 2016.

Molimo vas također da podijelite ovu informaciju svojim komunikacijskim kanalima i na društvenim mrežama.

Više informacija o projektu je na  www.cci.hr te Facebook stranici PRECEDE Croatia i CCI Hrvatska.

[button color=”info” link=”https://cci.hr/wp-content/uploads/2016/08/PRECEDE-Deklaracija-za-djecu.pdf” size=”default” target=”_self” block=”false”]”Deklaracija za djecu” (za ispis)[/button]

 

[button color=”info” link=”https://cci.hr/wp-content/uploads/2016/08/PRECEDE-tekst-deklaracije-o-djeci.pdf” size=”default” target=”_self” block=”false”]O “Deklaraciji za djecu” (0 do 8 godina)[/button]

 

- Mirela Despotović
POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Nove objave

Kategorije

POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Program regionalnog razvoja civilnoga društva