Platforma za zelenu razmjenu Zelenica poziva: Budi kotačić promjene!

Platforma za zelenu razmjenu Zelenica poziva sve koji žele uvesti zelene promjene u zagrebačkim gradskim četvrtima da se jave kako bismo im pomogli okupiti istomišljenike, motivirati ih i pretvoriti njihov kvart u povezanu i održivu zajednicu, po uzoru na aktivnosti koje već nekoliko godina provodi udruga Vestigium u gradskoj četvrti Vrbani.

Platforma Zelenica okuplja udruge, organizacije i proizvođače organske hrane, koji će udruženim snagama biti podrška svim novim inicijativama koji žele u svojem okruženju napraviti promjenu prema održivoj zajednici, koja je povezana, surađuje, brine o ljudima i okolišu po načelima solidarnosti i drugim načelima koja pripadaju dobroj ekonomiji.

Na taj način želimo napraviti pozitivnu promjenu i proširiti dobre priče, umrežiti ih i biti im aktivna podrška te poveznica s institucijama i organizacijama kao što su škole, vrtići, knjižnice, domovi kulture, organizacije civilnoga društva i ostali subjekti koji djeluju na nekom području što tvori tu najužu zajednicu – kvart, četvrt i slične male zajednice građana.

Ako želite pokrenuti građansku akciju i aktivnosti u svojem kvartu, javite nam se čim prije (broj inicijativa koje ćemo moći podržati u ovoj prvoj fazi je ograničen) na www.zelenica.org, FB Zelenica, e-mail info@zelenica.org ili telefon 095 8561270.

Sve informacije dostupne su na letku u prilogu.

Veselimo se vašem dolasku u naš zeleni tim!

- Mirela Despotović
POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Nove objave

Kategorije

POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Program regionalnog razvoja civilnoga društva