Održana 2. sjednica platforme Zelenica

U prostoru Udruge Vestigium na zagrebačkim Vrbanima održana je druga sjednica Platforme za zelenu razmjenu Zelenica na kojoj smo raspravili sve važne detalje o narednim dvjema dogovorenim akcijama u zagrebačkim kvartovima Voltino i na Savici.

Prva će se akcija održati 16.4. u Voltinom, a na Savici se očekuje akcija u suradnji s tamošnjom tranzicijskom grupom na datum 30.4.2016.

Također smo dogovorili radni posjet OPG-u Zdenke Dodig, koja će ugostiti radionicu izrade vrtnog jezerca za patke, ribe i močvarno bilje koje će održavati uravnotežen eko sustav što će ujedno poslužiti za navodnjavanje vrtnoga bilja.

Također, sprema se veliki susret svih platformi u Zadru u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva te su predložene mnoge metode i postupci kako da se građanima približi djelovanje udruga okupljenih u platforme, a odlučeno je da se koordinatorica Irena Borovina nominira za užu radnu skupinu organizacije toga događaja.

Ne zaboravite da je i dalje otvoren natječaj za nominaciju kvartova Grada Zagreba i Zagrebačke županije koji žele u svojoj lokalnoj zajednici organizirati događanje kojim se okupljaju građani, ostvaruju alternativni modeli kao što su razmjena vještina i znanja te promovira “živa hrana”, uzgojena organski i od lokalnih proizvođača, a sve informacije o tome možete pronaći na internetskoj stranici Zelenice i na Facebook profilu.

- Mirela Despotović
POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Nove objave

Kategorije

POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Program regionalnog razvoja civilnoga društva