IZVJEŠTAJ SA SASTANKA KOORDINACIJE UDRUGA ZA OČUVANJE IDENTITETA UDRUGA RH SA PREDSTAVNICIMA VLADE RH

Predstavnici Koordinacije za očuvanje digniteta udruga RH sastali su se 30.04.2020. u prostorima Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu kako bi s predstavnicima Vlade RH raspravili aktualna pitanja udruga u situaciji krize uzrokovane pandemijom virusa COVID-19.

Koordinacija je od 10.04.2020. kad je njena predstavnica Svjetlana Marijon pismo uputila premijeru Plenkoviću sa nekoliko udruga narasla na 205 udruga. Broj se svakodnevno povećava a osnovna  svrha Koordinacije je upozoriti na značaj djelovanja udruga u Hrvatskoj, 26.000 zaposlenih koji doprinose kvaliteti brojnih lokalnih zajednica, pružaju socijalne usluge osobama s invaliditetom, starijim osobama, djeci i mladima, pomažu u traženju zaposlenja, obavljaju prijevoz starih i bolesnih, dostavljaju hranu i lijekove, pripremaju sadržaje u kulturi i provode mnoge druge projekte.

Koordinacija je tražila da se udruge uključe u aktivnosti dogovaranja, planiranja i predlaganja budućih aktivnosti, mjera i brige za održivost radnih mjesta i prevladavanje trenutne situacije.

Izvještaj sa održanog sastanka i teme o kojima se razgovaralo donosimo ovdje uz popis udruga i poveznicu na uključivanje u inicijativu.

Izvještaj_sastanak_Koordinacije_i_Vlade RH 30.4.2020

Popis  udruga okupljenih u Koordinaciji za očuvanje digniteta udruga u RH

[trx_button style=”filled” size=”small” link=”https://forms.gle/4WHnnXAHuNrVraxz7″ popup=”no” top=”inherit” bottom=”inherit” left=”inherit” right=”inherit”]Upitnik[/trx_button]

 

- Mirela Despotović
POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Nove objave

Kategorije

POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Program regionalnog razvoja civilnoga društva