Prijava za volontere

[trx_button style=”filled” size=”small” icon=”icon-file-word” color=”#FFFFFF” bg_color=”#84C54E” align=”left” link=”https://cci.hr/wp-content/uploads/2019/01/Prijavnica-za-volontere.docx” target=”blank” popup=”no” top=”inherit” bottom=”inherit” left=”inherit” right=”inherit”]Prijavnica.docx[/trx_button]

 

 

Ispunjenu prijavnicu poslati na: ured@cci.hr

Centar za civilne inicijative je organizator volontiranja od svojih ranih početaka djelovanja. Vodimo evidenciju sati volontiranja i izvješćujemo o statistici volontiranja Ministarstvo za demografiju od 2015.godine. U tom razdoblju proveli smo nekoliko projekata financiranih iz državnog proračuna i jedinice lokalne samouprave Grada Zagreba te jedan veći projekt financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda koji promiče volontiranje učenika srednjih škola u socijalnim i zdravstvenim ustanovama.

U našoj udruzi volontirati možete u pripremi i organizaciji umnih treninga – radionica za osoba treće dobi na području gradova Zagreb i Karlovac u kojima se „trenira“ koncentracija i pamćenje. Ako volite smišljati rebuse, križaljke, osmosmjerke, kreirati zabavne i inovativne društvene igre, onda smo mi udruga za vas. Vaša pomoć bit će nam uvijek dobrodošla u našem radu s generacijom 65+.

Ako pak volite propise i zakone, administraciju i brojke, pozivamo vas na volontiranje u našem uredu gdje uvijek dobro dođe nova organizacija arhive, vođenje evidencije rada, praćenje aktivnosti, izrada baza podataka korisnika i slično.

I na kraju a ne manje važno, pozivamo sve zainteresirane volontere da nas povežu sa sličnim organizacijama u našoj zemlji i svijetu kako bismo razmijenili iskustva, učili jedni od drugih i putovali u druge krajeve te na licu mjesta volontirali u novim okolnostima a sve u svrhu unapređenja kvalitete života starijih ljudi koji su osim udruga i organizacija civilnoga društva naša najvažnija ciljana skupina.

 

POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Nove objave

Kategorije

POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Program regionalnog razvoja civilnoga društva