Predstavljanje novog Zakona o udrugama

Predstavljanje novog Zakona o udrugama

Centar za civilne inicijative je u sklopu programa E-misija sa svojim županijskim partnerom, Savezom za pravedno društvo, 24.9.2014. g. u velikoj vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije organizirao predstavljanje novoga Zakona o udrugama pred brojnim okupljenim pripadnicima udruga, organizacija, društava i ostalih predstavnika civilnoga društva.
Novi Zakon predstavila je gđa Vesna Lendić Kasalo, zamjenica ravnatelja Ureda za udruge, koja je iscrpnim i preciznim objašnjenjima odgovarala na specifične upite zainteresiranih s kojima se u svakodnevnom djelovanju susreću organizacije civilnoga društva.
Cijeli je događaj podržala Županija Bjelovarsko-bilogorska na čelu s županom, g. Damirom Bajsom, koji je u kratkom izlaganju podržao suradnju s OCD-ima koje djeluju na području županije te ohrabio daljnji razvoj i osnaživanje toga sektora, kojega smatra partnerom u poboljšavanju života građana.
Prezentaciju koju je pripremila gđa Vesna Lendić Kasalo, zamjenica ravnatelja Ureda za udruge možete skinuti sa internetske stranice programa E-misije.

Dodajte komentar

Vaša adresa neće biti vidljiva. Polja označena zvjezdicom * su obavezna.