PRECEDE: Radni sastanak za izradu zbornika akcijskih istraživanja

U prostoru Centra za civilne inicijative 21.12.2015. godine održan je sastanak suradnika na projektu Precede koji su se uključili u provedbu akcijskog istraživanja nakon dovršene edukacije i provedenog akcijskog plana, koje je mentorirala dr. sc. Ana Miljenović s Pravnog fakulteta u Zagrebu, Studijskog centra socijalnog rada.

Sastanak je održan kako bi se dogovorili posljednji koraci u izradi zbornika provedenih akcijskih istraživanja te kako bi se urednički uredio tekst zbornika u kojemu će provedena akcijska istraživanja iz projekta PRECEDE poslužiti kao primjer kako obaviti akcijsko istraživanje povezano uz teme kojima se bave ostali stručni djelatnici, predstavnici udruga i ostalih zainteresiranih organizacija.

U sklopu projekta PRECEDE će pripremljeni zbornik akcijskih istraživanja biti tiskan i dostupan zainteresiranima.

Radni sastanak imao je i zabavnu blagdansku notu jer su se sve okupljene suradnice u pripremi zbornika okupile na božićnom sajmu koji je Centar za civilne inicijative pripremio kao podršku udrugama i OPG-ima koji se bave ekološkim uzgojem te su nas razveselile zajedničkom veselom fotografijom.

Koristimo stoga prigodu da svima s kojima surađujemo na projektu PRECEDE zaželimo ugodne i vesele blagdane i najbolje želje za iduću godinu!

 

- Mirela Despotović
POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Nove objave

Kategorije

POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Program regionalnog razvoja civilnoga društva