Poziv na okrugli stol pod nazivom „Stvaranje pretpostavki za razvoj civilnoga društva na županijskoj razini“

Poziv na okrugli stol pod nazivom „Stvaranje pretpostavki za razvoj civilnoga društva na županijskoj razini“

Za udruge i institucije lokalne zajednice u Gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji:

 

Radionica će se održati u ponedjeljak, 30. lipnja 2014. u prostorijama PU Gradske Uprave Trešnjevka, dvorana 314, II kat ,Park Stara Trešnjevka 2, Zagreb , od 13 – 15 sati.

Cilj okruglog stola je pokrenuti javni dijalog između pripadnika organizacija civilnoga društva , institucija lokalne zajednice i područne samouprave u razvoju civilnoga društva čiji smo svi građani njegovim dijelom.
Okrugli stol imat će tri panelista i to:
– Predstavnik Ureda za programe i projekte EU Grada Zagreba
– Predstavnik Ureda za opću upravu Grada Zagreba
– Predstavnik Centra za civilne incijative

Očekujemo živu i zanimljivu raspravu te zajedničke zaključke koji će biti objavljeni na stranicama programa e-misija i Centra za civilne incijative te poštom upućeni svim uredima gradske uprave.

Broj sudionika je ograničen na 50. Preporučujemo da na radionicu dođu predstavnici organizacija civilnoga društva i predstavnici institucija u lokalnoj zajednici kao i jedinica lokalne samouprave i područne samouprave čije se partnerstvo potiče i u natječajima za provedbu projekata iz EU fondova.
Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija .
Molimo vas da prijavu s naznakom „Okrugli stol“ pošaljete najkasnije do 23.06. u 12.00 sati na e-mail: cci@e-misija.info.
Tim e-misija

Dodajte komentar

Vaša adresa neće biti vidljiva. Polja označena zvjezdicom * su obavezna.