Poziv na okrugli stol pod nazivom „Stvaranje pretpostavki za razvoj civilnoga društva na županijskoj razini“

Za udruge i institucije lokalne zajednice u Gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji:

 

Radionica će se održati u ponedjeljak, 30. lipnja 2014. u prostorijama PU Gradske Uprave Trešnjevka, dvorana 314, II kat ,Park Stara Trešnjevka 2, Zagreb , od 13 – 15 sati.

Cilj okruglog stola je pokrenuti javni dijalog između pripadnika organizacija civilnoga društva , institucija lokalne zajednice i područne samouprave u razvoju civilnoga društva čiji smo svi građani njegovim dijelom.
Okrugli stol imat će tri panelista i to:
– Predstavnik Ureda za programe i projekte EU Grada Zagreba
– Predstavnik Ureda za opću upravu Grada Zagreba
– Predstavnik Centra za civilne incijative

Očekujemo živu i zanimljivu raspravu te zajedničke zaključke koji će biti objavljeni na stranicama programa e-misija i Centra za civilne incijative te poštom upućeni svim uredima gradske uprave.

Broj sudionika je ograničen na 50. Preporučujemo da na radionicu dođu predstavnici organizacija civilnoga društva i predstavnici institucija u lokalnoj zajednici kao i jedinica lokalne samouprave i područne samouprave čije se partnerstvo potiče i u natječajima za provedbu projekata iz EU fondova.
Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija .
Molimo vas da prijavu s naznakom „Okrugli stol“ pošaljete najkasnije do 23.06. u 12.00 sati na e-mail: cci@e-misija.info.
Tim e-misija

- Mirela Despotović
POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Nove objave

Kategorije

POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Program regionalnog razvoja civilnoga društva