Održana konferencija za medije :Projekt „Partnerstvo za promjene i razvoj na lokalnom tržištu rada“

Projekt „Partnerstvo za promjene i razvoj na lokalnom tržištu rada“ bio je tema  konferencije za medije održane u prostorijama Centra za mlade u Grabriku. Ovaj projekt provodi Ženska grupa „Korak“ u partnerstvu s Gradom Karlovcem, karlovačkim Područnim uredom HZZ-a, Prirodoslovnom školom Karlovac, Centrom za civilne inicijative, LAG-om Vallis Colapis te Udrugom proizvođača ekoloških proizvoda Karlovačke županije EKOP.
Provedba projekta započela je 1. prosinca, izjavila je voditeljica projekta Mirjana Duduković iz Ženske grupe „Korak“.

– Ukupno trajanje projekta je 20 mjeseci, do srpnja 2015. godine. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 249.964 eura, od čega EU financira 232.000 eura, a ostalo je doprinos partnera na projektu. Cilj projekta je povećanje zapošljivosti i samozapošljavanja nezaposlenih žena s područja Karlovačke županije te uspostava sustava podrške poljoprivrednim proizvođačima u razvoju malog poduzetništva temeljem partnerstva, rekla je Duduković.

Dodala je kako projekt obuhvaća područja Karlovca, Slunja, Vojnića, Duge Rese i Ozlja.
Više o konferenciji možete pročitati ovdje

- Mirela Despotović
POLITIKA KVALITETE

CCI primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u procesima usmjerenim organizacijama civilnog društva, dionicima lokalne zajednice i inicijativama građana.

Nove objave

Kategorije

POLITIKA KVALITETE

Program regionalnog razvoja civilnoga društva